in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

JARAC

POSAO

Venera će 1. decembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam neočekivane smetnje zbog kojih nećete moći da jedan važan posao dovršite u predviđenom roku. Prolongiranje obaveza može vam naneti gubitke, a svakako će poremetiti vaše planove i radni ritam. Merkur će se retrogradno vratiti, a Venera će ući u znak Škorpiona, zbog čega ćete trebati da se usmerite na dogovore i organizaciju zadataka koji obuhvataju timski rad i saradnju. Saradnja sa ženama će vam biti otežana. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će dovesti do nejasnoća u pregovorima oko jednog projekta koji želite da pokrenete i koji bi vam doneo napredak u karijeri ako biste uspeli da dobijete potrebnu podršku da biste ga započeli. Očekuju vas teški i neizvesni razgovori i sastanci u vezi toga. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite oblastima saobraćaja, transporta i trgovine. Merkur će 6. decembra krenuti direktno i pomoći će vam da se bolje organizujete i da dovršite ono što je zbog nepovoljnih okolnosti moralo da bude odložen.Poboljšaćete odnose sa saradnicima.

Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca. Bilo bi mudro da obratite pažnju na pojedine osobe koje će biti sklone da vam podmeću razne spletke kako bi stkle ličnu korist na nepošten način. Imaćete i važne pregovore iza zatvorenih vrata koji će se odvijati otežano. Od 16. decembra će početi bolji dani jer će Venera praviti sekstil sa vašim vladarem Saturnom. Uspeh i napredak ćete postići u saradnji sa društvenim institucijama i poboljšaćete saradnju na svim poljima. To će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje. Ostvarićete stabilnost i poboljšati saldo na vašem računu. Imaćete dobar osećaj za poslovne pregovore. Sunce će 22. decembra ući u vaš znak i doneće vam napredak, priznanja i uspešan kraj radne godine.

Nezaposleni Jarčevi će uspeti da nađu posao na poljima saobraćaja i trgovine. To može da bude i privremeni posao koji bi imao mogućnost da kasnije pređe u stalno zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početak decembra dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog vašeg češćeg odsustvovanja od kuće i viđanja sa prijateljima, učestvovanja u udruženjima čiji ste član i drugih društvenih aktivnosti. Komunikacija sa partnerom će biti nejasna, pa izbegavajte neistine i skrivanje činjenica. Lako će dolaziti do prepirki. Važno je da negujete poverenje.

U drugoj polovini decembra sekstil Venere sa Saturnom će vam doneti ostvarenje jednog zajedničkog cilja i pomoći vam da prevaziđete smetnje koje ste imali. Počećete da više vremena provodite sa partnerom, unećete više zabave u vašu vezu i poboljšati komunikaciju. Prijaće vam da izlazite na mesta koja volite da posećujete. Očekuju vas romantični trenuci.

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaju da skrenete vašoj simpatiji pažnju na sebe meće uroditi plodom. Neko drugi će to uspeti mnogo bolje od vas, što će vam doneti razočaranje. Bićete jedno vreme povučeni da biste sredinom meseca sasvim slučajno upoznali jednu osobu sa kojom ćete započeti spontani razgovor i otkrićete da vas zanimaju većinom slične teme. Prijaće vam da izlazite zajedno i vodite duge razgovore. Za kratko vreme pojaviće se i obostrane emocije. Ući ćete u vezu do kraja meseca.

Nešto stariji Jarčevi će biti nezainteresovani za emotivne veze i više će im prijati da se viđaju sa prijateljima. Preko prijatelja ćete upoznati nekog ko će vam ubrzo dati do znanja da želi da vas bliže upozna. Doći će do obostrane simpatije.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam tokom decembra biti osetljivo pa je potrebno da preduzimate preventivne mere. Bićete osetljivi na nagle promene vremena i na stresne okolnosti. Brzo ćete se umarati, pritisak može da vam bude niži nego obično, a moguća je i slabija cirkulacija. Izbegavajte duži boravak na vetru i promaji jer ćete biti podložni prehladi i disajnim smetnjama.

Posvetite više pažnje zdravoj i pravilnoj ishrani kako biste pojačali vaš imunitet. Potrebna vam je laka hrana, kao što je razno povrće kuvano na pari ili presno. Na prvom mestu spanać, grašak, kupus i cvekla. Goveđe i pileće meso možete češće da konzumirate ali izbegavajte suhomesnate proizvode. Od voćaće vam prijati ananas i banane. Pojačajte C vitamin.

SREĆNI BROJEVI

7, 10, 15, 21, 26

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE