in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

BLIZANCI

POSAO

Venera 1. decembra pravi opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane smetnje u odnosima sa saradnicima. Uzrok može biti u lošim investicijama i u vezi zaostalih isplata, a to bi moglo dovesti i do raskida jedne saradnje. Merkur će se retrogradno vratiti, dok će Venera da uđe u znak Škorpiona i vaše polje usluga. Zaostale i prolongirane obaveze prema pojedinim klijentima neće više moći da čekaju i moraćete da najveći deo svog vremena posvetite pronalaženju načina da postignete sve što ste u obavezi. Nećete imati vremena za pokretanje novih projekata, dok će vaši klijenti biti dosta zahtevni i usporavaće vas svojih stalnim dodatnim zahtevima i primedbama na vaš rad. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom koji se nalaze u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na nesuglasice i konflikte sa osobama od autoriteta i sa nadređenima. Neslaganja vas očekuju i sa jednim poslovnim partnerom. U javnosti nećete dobiti podršku, a vaša popularnost će biti u padu. Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca i bićete neprestano pod okom javnosti.

Venera će 13. decembra praviti sekstil sa Saturnom, što će vam pomoći da poboljšate vaše poslovanje i dođete na stabilnije pozicije. Uspeh vas očekuje u poslovima industrije i građevinarstva. Mars pravi sekstil sa Plutonom što će vas činiti prilagodljivim u odnosu na razne poslovne situacije i veštim i prodornim u reševanju komplikovanih situacija. Bićete precizni u svemu i puni snage za svaki vid zahtevnih radnih zadataka. Ulazak Sunca u znak Jarca i sekstil koji će praviti sa Plutonom će pozitivno uticati na vaš platni promet. Doneće vam dobar osećaj za investicije, rešavanje složenijih finansijskih pitanja, pa ćete poslovnu godinu završiti sa velikim uspehom i zaradom iznad očekivane.

Nezaposleni Blizanci će dobiti priliku da se zaposle u nekoj od oblasti usluga, posebno servisnih. Blizanci čija je struka zdravstvo moći će da se zaposle u okviru svoje delatnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mada ćete se dobro slagati sa voljenom osobom, manje i prolazne nesuglasice mogu da nastanu oko zajedničkih ciljeva. Potrebno je da detaljno porazgovarate o onome što želite. Pazite da ne upadnete u zamku nametnja jedno drugom dominacije. Posvetite više pažnje zajedničkim interesovanjima. Prijalo bi vam da više izlazite na mesta za zabavu.

Duga polovina decembra pokrenuće vas da osmišljavate kako da provedete slobodno vreme sa partnerom i da nalazite mesta gde biste izlazili kao što su pozorište, bioskop, koncerti i slično. Merkur će praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju ljubavi. Inspirisaće vas da nađete kvalitetniji način pristupa partneru. To će biti prihvaćeno sa oduševljenjem.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Škorpiona početkom decembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja je pomalo tajanstvena i povučena i koja će pokušati na čudan način, intrigama i zagonetkama da privuče vašu pažnju. Ponašaće se pomalo ljubomorno i naglo kada ste vi u pitanju. U pokušaju da saznate šta želi od vas, doći će do intimnih odnosa sasvim spontano i biće vam jasno da se po tom pitanju odlično slažete. Imaćete burnu avaturu, a moguća je i emotivna veza.

Stariji Blizanci će neočekivano doći u kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u ljubavi ali se nisu dugo videli. Započeće komunikaciju, otvoriće se vrlo lako, doći će do buđenja starih emocija. Do kraja meseca ući će u vezu sa starom ljubavi.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra donosi vam osetljivo zdravlje zbog ulaska Venere u znak Škorpiona i vaše polje zdravlja. Bićete podložni virusnim infekcijama u predelu grla, pluća i urogenitalnog trakta. U drugoj polovini decembra bićete boljeg zdravlja jer nećete podneti da duže vreme budete pasivni i zatvoreni između čeriti zida. Više ćete se kretati.

Tokom decembra vaša ishrana treba da obuhvata raznovrsnu hranu. Integralne žitarice, sušeno voće, turšija, morski plodovi, tvrdi sirevi, jogirt mogu svakodnevno da vam se nađu na jelovniku. Sočivo, pasulj, piletina, supe od povrća će vam izuzetno prijati. Pojačajte unos C i E vitamina. Izbegavajte slatkiše, alkoholna pića i previše začinjenu hranu.

SREĆNI BROJEVI

8, 12, 17, 20, 24

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE