in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

ŠKORPIJA

POSAO

Venera će 1. decembra praviti opoziciju sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće i nesuglasice u odnosima sa radnim kolegama. Budite pažljivi jer lako možete postati žrtva nečijih intriga i mahinacija koje će toj osobi omogućiti da stekne korist na vašu štetu. Možete dobiti premešaj na drugo radno mesto ili sami da odlučite da date otkaz na sadašnjem poslu i potražite novi posao. Merkur će se retrogradno vratiti, a Venera će ući u vaš znak. Više pažnje ćete trebati da obratite na vaš autoritet, nastup, izgled i veštinu u prostupu klijentima jer će se od vas očekivati izuzetna profesionalnost u svemu. Svaka, čak i mala greška biće primećena od strane kako klijenata tako i vaših nadređenih. Pazite da ne dobijete negativne ocene jer bi vam to onemogućilo napredak u karijeri u narednom periodu. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom činiće vas sklonim da ulazite u velike i nepromišljene poslovne i finansijske rizike, pa biste lako mogli da se nađete na gubitku. 6. decembra Merkur kreće direktno. Bićete efikasnij
i u svom nastupu i poboljšaćete svoje pozicije.

Mars će 7. decembra praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam doneti nove kreativne ideje i uspećete da pokrenete jedan projekat na čijim ste pripremama radili duže vreme. Imaćete uspeha u oblasti prosvete, ugostiteljstva i zabave. Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca i vaše polje novca. Više ćete vremena posvetiti rešavanju važnih finansijskih obaveza. Očekuje vas uspeh u poslovnim pregovorima, oblastima trgovine i saobraćaja zahvaljujući sekstilu Marsa sa Plutonom. Trigon venere sa Neptunom u trećoj dekadi decembra doneće vam dobar osećaj za dobitne poslovne i finansijske poteze. Poslovnu godinu ćete uspešno završiti, a najviše dobitka ćete imati od oblasti zabave i trgovine.

Nezaposleni Škorpioni će imati šanse da dobiju posao privremen, honorarni ili stalni u oblastima zabave i ugostiteljstva, trgovine i saobraćaja. Mogućnost zaposlenja će im se pružiti i u reklamnim agencijama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicije Venere koja vlada vašm poljem ljubavi i partnerstva sa Uranom na samom početku decembra doneće vam neočekivane nesuglasice sa partnerom zbog otkrivanja nekih tajnih radnji i neistina. Ako ste imali ili imate paralalnu vezu. to lako može izaći na videlo i doneti vam velike probleme sa voljenom osobom, čak i razilazak. Izbegavajte svađe.

Druga polovina decembra doneće vam mogućnost da prevaziđete nesuglasice i postignete kompromis i dogovor sa partnerom. Sekstil Venere sa Saturnom uneće više stabilnosti u vašu vezu. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i složićete se oko najvažnijeg. Trigon Venere sa Neptunom doneće vam romantične trenutke i više zajedničke zabave.

Ako ste slobodni:

Početkom decembra upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će se na prvi pogled zaljubiti u vas. U početku tome nećete pridavati značaj ali ćete ubrzo otkriti da ta osoba poseduje kvalitete koje vi cenite. Za vrlo kratko vreme od upoznavanja ući ćete sa njom u intimne odnose. Bićete prijatno iznenađeni činjenicom da je vaš novi emotivni partner u isto vreme strastvena, nežna, romantična i kreativna osoba. S druge strane, smetaće vam što je previše emotivno osetljiva.

Stariji Škorpioni će nakon dužeg neobaveznog viđanja sa osobom koja im se dopada i koju su upoznali pre više meseci, ući spontano u intiman odnos. Strasti će se pojačati i doneće malo posesivnosti i ljubomore ali ćete oboje biti srećni.

ZDRAVLJE

Početak decembra doneće vam pad imuniteta, kao i smetnje koje mogu biti prouzrokovane kamenom u bubregu ili mokraćnim kanalima. Bićete opodložni i napadima žuči, pa je neohodno da pazite na svoju ishranu. Dobro bi vam došao lekarski pregled ako budete osećali pojačane tegobe. Poboljšanje vas očekuje u trećoj dekadi decembra.

Tokom decembra obratite više pažnje na zdravu i umerenu ishranu. Izbegavajte previše začinjenu i brzu hranu, jela sa roštilja, testenine i lisnato testo, kao i hranu koja sadrži veći procenat masnoća. Kuvano povrće, pileće meso, riba, supe od povrća mogu svakodnevno da vam se nađu na jelovniku. Pijte više čajeva, kefir, kombuhu i sok od ceđene pomorandže.

SREĆNI BROJEVI

7, 13, 19, 21, 26

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE