in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

BIK

POSAO

Početkom decembra Venera koja je vaš vladar, pravi opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje tajni. Nailazićete na neočekivane teškoće sa strane gde ne očekujete nikakve probleme. To će vam poremetiti planove. Obratite pažnju na zamke konkurencije. Ako se bavite uslugama vezanim za javnost ili institucije zatvorenog tipa moglo bi da dođe do otkazivanja jednog važnog posla. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Škorpiona i vaše polje javnosti, dok će Venera da uđe u znak Škorpiona. Bićete primorani da više pažnje posvetite dogovorima sa poslovnim partnerima, sa kojima ćete nailaziti na sporne situacije u zajedničkim projektima. Nailazićete na nepouzdane klijente koji će vam svojim zahtevima otežavati postizanje planiranih ciljeva. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, a to će vam doneti nesuglasice sa saradnicima zbog pokušaja mahinacija nekih od njih. Nailazićete i na finansijske teškoće. Merkur će krenuti direktno i 13. decembra će ući u znak Strelca, što će zahtevati da se posvetite finansijskim obračunima i rešavanjem zaostalih dugovanja.

Druga polovina decembra će vam biti uspešnija. Uspećete da rešite najveći deo zastoja i teškoća, naći ćete zajednički interes i postići dogovor sa poslovnim partnerima i saradnicima. 21. decembra će Venera praviti trigon sa Neptunom i doneće vam uspeh u saradnji sa ženama, sa osobama koje se bave umetnošću i kreativnim radom, sa osobama koje su priofesionalci u oblasti zabave i estrade, kao i sa ustanovama koje se bave zdravstvom i hemijskom industrijom. Jedan saradnik će pokušati da vas izradi i uzme više nego što je dogovoreno. Venera će praviti sekstil sa Plutonom i godinu ćete završiti uspešno, uz mogućnost zasnivanja saradnje sa inostranim partnerom. Ostvarićete očekivanu zaradu.

Nezaposleni Bikovi biće u prilici da dobiju posao u javnom sektoru. Od vas će se očekivati da pokažete znanje, iskustvo i istrajnost, kao i snalažljivost u rešavanju neočekivanih i komplikovanih situacija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkurov retrogradni povratak i ulazak Venere u znak Škorpiona i vaše polje ljubavi doneće vam više razgovora sa partnerom u vezi rešavanja onoga što vam je pravilo nesuglasice u prethodnom mesecu. Pojačaće se vaše strasti i možete osećati ljubomoru s vremena na vreme, pa čak i biti sumnjičavi prema voljenoj osobi. Osećaćete potrebu za dominacijom.

Mars će 17. decembra praviti sekstil sa Plutonom što će vam omogućiti da odete sa voljenom osobom na putovanje u inostranstvo, gde biste mogli provesti i novogodišnje praznike. Pružaćete više podrške partneru i bićete spremni da ispunjavate želje. Osećaćete potrebu za romantičnim trenucima udvoje što ćete uspeti da organizujete i realizujete.

Ako ste slobodni:

Početkom decembra Merkur se retrogradno vraća u znak Škorpionai vaše polje ljubavi i partnerstva, što vam donosi susret sa osobom sa kojom ste nekada ranije bili u emotivnoj vezi. Kako će i Venera da uđe u znak Škorpiona, počećete da se viđate sa bivšom ljubavi i razgovaraćete o svemu što ste prošli od kako se niste videli. Zaključićete da ste u prošlosti ušli u vezu kada ste još bili nespremni i neiskusni. Odlučićete da pokušate ponovo. Postoje šanse da ovog puta bude uspešno.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom i pojavom. Uspećete da se dopadnete toj osobi jer ćete učiniti sve da vas primeti. Svideće vam se i drugi njeni kvaliteti. Počećete da se viđate i osećanja će se pojaviti.

ZDRAVLJE

Ulazak Venere u znak Škorpiona, gde je slaba i u izgonu dovešće do pada vašeg imuniteta i sklonosti ka urinarnim infekcijama, kao i prehladi koja može da dovede do tegoba u predelu bubrega ili jajnika kod žena. Biće potrebno da više pazite na svoje zdravlje. Izbegavajte duži boravak na vlažnom i hladnom vremenu. Više se odmarajte.

Potrebna vam je lakša ishrana koja se sastoji od voća i povrća, sa povremenim dodatkom ribe i morskih plodova. Integralne žitarice mogu češće da vam se nađu na jelovniku sa dodatkom jogurta ili feta sira. Od povrća će vam prijati kupus, grašak i pasulj, a od voća banane i pomorandže. Izbegavajte meso, suhomesnate i konditorske proizvode.

SREĆNI BROJEVI

4, 7, 11, 16, 20

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE