in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RIBE ♓

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite bolji platni promet u odnosu na raniji period, što će vam doneti novac koji ćete moći da ostavite po strani za tajne fondove. Kvadrat Merkura sa Plutonom izazvaće sukobe sa pojedinim saradnicima u vezi zajedničke zarade. Otkrićete kako vas neki vaši saradnici potkradaju. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do prekida u pregovorima oko novih projekata, koje će stopirati vaši nadređeni, zbog čega ćete ući u sukob sa njima. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i doneće vam povoljne mogućnosti za započinjanje saradnje koja će se pokazati stabilnom u budućnosti i koja će vam na duži rok donositi obostranu korist i dobitke. Merkur će ući u znak Škorpiona i usmeriće vas da se posvetite poboljšanju vaših stručnih i radnih sposobnosti trako što ćete pohađati kurseve i seminare u vezi novih i modernih metoda rada. Tako ćete dobiti viši stepen stručne specijalizacije. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, zbog čega će izostati podrška koju očekujete i bićete suočeni sa spletkama.

Mars će 17 novembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam prekid pregovora koje ste ranije pokrenuli jer nećete moći da se uskladite u vezi zajedničkih interesa. Na ozbiljne teškoće ćete nailaziti ako se bavite saobraćajem i transportom. Moguće su saobraćajne nezgode ili kvar na vozilima. Teškoće vas očekuju i ako se bavite međunarodnom trgovinom i komunikacijama. Mogući su gubici. Sunce i Merkur ulaze u znak Strelca i vaše polje karijere u trećoj dekadi novembra, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti za pokretanje novih projekata. Nadređeni će vam ukazati poverenje i poveriće vam više odgovornosti i rukovođenje jednim projektom. Imaćete teškoća oko organizovanja svega što je neophodno.

Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima dizajna, ekonomije, zdravstva, uslužnih poslova, arhitekture i građevinarstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da imate više vremena za intimne trenutke udvoje. Jedno drugome ćete poveriti neke tajne koje će uticati na učvršćivanje vašeg poverenja i jedno drugom ćete biti od velikog oslonca. Vaši predlozi za zajedničku zabavu će odgovarati partneru.

Opozicija Merkura sa Uranom 13. novembra dovešće do iznenadnih prepirki između vas i voljene osobe zbog suprotnih stavova i mišljenja o tome šta vam je potrebno da bi vaša veza bila dinamičnija i kako biste izbegli dosadu. Ulaskom Merkura u znak Strelca ćete se usaglasiti i počećete da planirate nove zajedničke ciljeve. Imaćete kvalitetne razgovore.

Ako ste slobodni:

Na samom početku novembra ćete postati intimni sa osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas neodoljivo privlači. Vaša nova simpatija doneće vam nova iskustva u odnosu i pokrenuće u vama duboka osećanja. Počećete da se emotivno otvarate i poveravate vašem partneru i nešto što niste do sada nikome ispričali o vama. Vaš partner će vas razumeti i podržaće vas tamo gde vam to bude potrebno. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog. Vaša veza može da bude ozbiljna.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će imati mnoštvo zajedničkih tema. Vrlo brzo će se pojaviti i obostrana osećanja. Kako ćete imati osećaj da se poznajete već dugo i da ste srodne duše, lako ćete i brzo započeti skladnu vezu.

ZDRAVLJE

Opozicija Sunca sa Uranom u prvoj dekadi novembra će vas činiti osetljivim na prehladu. Moguće su disajne smetnje, variranje krvnog pritiska i bićete pojačano osetljivi na stres. Potrebno vam je više odmora i psihofizička relaksacija. U drugoj polovini novembra će vaš imunitet biti jači i imaćete više energije. Zdravlje će vam biti mnogo bolje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate vlaknima. To su čia i lanene semenke, artičoka i kuvani kukuruz. Od povrća jedite pasulj i grašak. Zobene žitarice uzimajte uz svaki obrok. Od voća jedite jabuke i suve šljive, a od povrća brokoli. Badem i crna čokolada su vam odlični za dodatak ishrani. Uzimajte C i D vitamin i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 10, 16, 24

 

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV