in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RAK ♋

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da prikupite neophodna sredstva za završetak važnih obaveza u predviđenom roku. Opozicija Sunca sa Uranom će vam doneti raskid jednog saradničkog odnosa, sasvim neočekivano, što će poremetiti vaše planove i zahtevati da se drugačije organizujete. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, dok će Merkur ući u znak Škorpiona. To će vam doneti mogućnost da se usmerite na stvaranje novih partnerskih odnosa, da pokrenete rešavanje pravih stvari, novih kreativnih projekata i da lakše rešavate obaveze koje zahtevaju vaše stručne veštine i sposobnost komunikacije i saradnje. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje na polju platnog prometa. Izbegavajte rizične finansijske poteze jer biste se mogli naći na gubitku. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite ugostiteljstvom, zabavom, prosvetom i obezbeđenjem. Trigon Sunca sa Neptunom će vam doneti neophodnu materijalnu podršku za razradu projekata povezanih sa dizajnom i trgovinom uvoznom robom.

Sunce će 15. novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i bićete primorani da odlažete zadatke koji zahtevaju velike investicije. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima. Opozicija Marsa sa Uranom će dovesti do prekida jednog projekta gde ste ranije imali dobru saradnju i timski rad, a to će vam naneti gubitke. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i usmeriće vas da pokrenete nove ponude u oblasti usluga ali ćete imati teškoća da se oko toga organizujete. Trigon Marsa sa Neptunom pred kraj meseca će vam omogućiti da povučete poteze koji će vam doneti dobitke i koji će vas izvući iz teškoća sa saradnicima i na polju novca. Ostvarićete uspeh u menadžmentu i transportu.

Nezaposleni Rakovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, ugostiteljstva, dizajna, u hemijskoj industriji i menadžmentu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Jarca i vaše polje ljubavi i partnerstva 5. novembra doneće vam više stabilnosti u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete više strpljenja jedno za drugo i posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Odnos Merkura sa Venerom će vas činiti dobro raspoloženim i dobro ćete se slagati u svemu. Poboljšaćete komunikaciju.

Kvadrat Marsa sa Saturnom u drugoj dekadi novembra prouzrokovaće sumnje u motive vašeg partnera i doći će do gubitka poverenja između vas dvoje. To će vam stvoriti velike probleme, napetosti i međusobna optuživanja. Uspećete da rešite ove probleme krajem meseca kroz iskren i otvoren razgovor, gde ćete uvideti da ste preuveličali uzrok za vaše nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini novembra će vam doneti zbližavanje sa osobom koju poznajete od ranije, a koja živi u drugom mestu ili u inostranstvu. Kako ste sa tom osobom relativno često u komunikaciji i kako imate mnogo zajedničkih interesovanja, između vas će se pojaviti obostrane simpatije koje će prerasti u osećanja. Počećete da se dogovarate oko narednog susreta koji bi mogao da usledi vrlo brzo. Otvoriće vam se perspektiva za novu i skladnu vezu.

Nešto stariji Rakovi će biti skloni da se lako zaljube ali će u isto vreme biti nesigurni da li žele ozbiljnu vezu ili samo avanturu. Druga strana će vam pokazati otvorenost i naklonost. Na vama je da se potrudite i opravdate ukazano poverenje.

ZDRAVLJE

Tokom novembra vas očekuje promenljivo zdravlje. Vaš imunitet će biti bolji u prvoj polovini meseca, a od sredine ka drugoj polovini će početi da opada. Zbog toga je važno da preduzmete preventivne mere, a to je da se toplije oblačite, izbegavate vetrovito i kišno vreme, da se više odmarate i izbegavate stres. Bićete skloni respiratornim smetnjama.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su pune vitamina i antioksidansa. Od povrća uzimajte prokelj, cveklu, spanać, kiseli kupus i sočivo. Od voća će vam odgovarati jabuke i borovnica. Meso izbegavajte, a ribu možete jesti često. Pijte zeleni čaj sa malo đumbira. Orasi i suncokretove semenke su vam dobre kao dodatak ishrani, kao i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

74, 7, 15, 18, 22

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV