in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BLIZANCI ♊

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam finansijsku podršku za nastavak jednog kreativnog projekta. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom i bićete u mogućnosti da poboljšate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje kursa o novim tehnologijama. Kvadrat Merkura sa Plutonom vas upozorava da se ne zadužujete i ne ulazite u velike troškove jer ćete imati teškoća na polju platnog prometa. Opozicija Sunca sa Uranom doneće vam spletke na poslu i nesuglasice sa radnim kolegama. Izbegavajte nelegalne poslove jer biste mogli da ostanete bez posla. Venera će ući u znak Jarca 5. novembra i pružiće vam se pogodnosti da poboljšate platni promet i ostvarite dobitke. Imaćete dobar osećaj za investicije, a profit možete ostvariti kroz oblast građevinarstva. Merkur će ući u znak Škorpiona i pojačaće vašu veštinu u planiranju novih usluga koje ćete ponuditi u narednom periodu i koje će vam doneti bolju zaradu i više uspeha u radu. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i suočićete se sa nedostatkom podrške u razvoju aktuelnih zadataka.

Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i donosi vam izuzetno napetu situaciju na radnom mestu. Uzrok su stalne nenajavljene i iznenadne promene i veliki pritisci od strane nadređenih, sa kojima ćete imati sukobe. S druge strane će vam trigon Merkura sa Neptunom doneti dobar osećaj kako da prevaziđete ove teškoće i kako da veštim potezima, dobrom organizacijom i uspešnim pregovorima zadržite vaše radno mesto stabilnim. Ulazak Sunca i Merkura u znak Strelca u trećoj dekadi novembra će vam otvoriti mogućnosti za uspeh na polju javnosti, ali ćete biti opterećeni rešavanjem pravnih obaveza. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo. Imaćete dobar osećaj kako da ostvarite dobitke i bolje pozicije.

Nezaposleni Blizanci će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima obrazovanja, zabave, dizajna i javnosti. Tražiće se vaša kreativnost.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra omogućiće vam da se sa voljenom osobom više nego obično posvetite zajedničkim interesovanjima. Jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac u svemu gde to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i pridržavaćete se svih dogovora. Bićete u mogućnosti i da odete na prijatno zajedničko putovanje.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom sredinom meseca će vam doneti nesuglasice sa partnerom jer ćete saznati da vam je nešto prećutao. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca i vaše polje ljubavi, što će doprineti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će vam poklanjati više pažnje i poveriće vam važne intimne stvari.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra ćete upoznati osobu sa kojom ćete moći o svemu što vas zanima da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno. Dobićete od vaše nove simpatije razumevanje i primetićete da imate slično mišljenje o mnogim stvarima i da vas slične stvari u životu interesuju. Između vas dvoje će se pojaviti obostrane emocije. U trećoj dekadi novembra ćete imati osećaj da ste stvoreni jedno za drugo i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja ima šanse da bude duga i skladna.

Stariji Blizanci će na jednom seminaru upoznati osobu sa kojom će započeti razmenu iskustava i komunikaciju koja prevazilazi njihova očekivanja. Imaćete utisak kako ste našli vašu srodnu dušu. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu.

ZDRAVLJE

Tokom novembra je neophodno da posvetite posebnu pažnju vašem zdravlju jer će vaš imunitet biti prilično oslabljen zbog nepovoljnih aspekata Marsa sa Saturnom i Uranom. To će vam doneti podložnost virusnim upalama, pojačanom stresu, psihosomatskim i meteoropatskim tegobama. Moguća je jača prehlada i urološke smetnje. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste organizam doveli u potrebnu ravnotežu i ojačali imunitet. Jedite više voća. Prijaće vam ananas, mango, jabuke, mandarine i kivi. Pijte sok od limuna, mineralnu vodu i biljne čajeve. Od povrća jedite grašak, brokoli, zeleno povrće i cveklu. Ribu uzimajte više puta nedeljno.

SREĆNI BROJEVI

5, 12, 16, 20, 22

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV