in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Strelac

Na umor računajte, ali će mu razlozi uglavnom biti pozitivne prirode. Puno izlazaka, noćnih provoda, kasno odlaženje u krevet, gubite red koji i inače teško stičete, pa lako menjate dan za noć, doručak za večeru. U stvari, energija vam ne dozvoljava da se naspavate. Tera vas na produktivnost, manijački rad, kreativnost pa čak i fizikalisanje. Sportske aktivnosti, seks, selidba ili pomaganje u selidbi i fizičkim poslovima – sve može!

Izlaze vam u susret ljudi koji su uspešni i na dobrom glasu, viđeni u javnom svetu ili uticajni u svojoj branši. Kako obično ni ne pitate za pomoć, moguće je da će vam se sami ponuditi. Ne odbijajte, ništa im ne dugujete. Zapravo to i jeste svet kome više pripadate, koji vas više poštuje i u čijim očima ste vredni njihovog malog truda i usluge. Vaša veza sa običnim svetom kome ste vi uglavnom taj neko ko pomaže i čini je tu najviše jer vam održava vezu sa ličnom dobrotom. I u tom smislu, vreme je da odnesete nešto tetki, donirate hranu i odeću i počistite flajere iz hodnika zgrade.

U kući problemi sa vodom, vreme je da se zove vodoinstalater, a možda i majstor za prozore i parket. Pazite da nešto ne poplavi, proveravajte ventile. U organizmu- to su bubrezi, mokraćni kanali i zato je dobro da u ovom periodu pijete puno tečnosti i čajeva.

Ljubav – sledeće godine će mnogi od vas ući u brak, a do tada kao sad u oktobru, idete po svadbama, veselite se zbog sreće drugih. Za one u vezama oktobar planira više izlazaka i uživanja u zajedničkim aktivnostima.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka