in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Devica

Venera je u vašem znaku, trebalo bi da se radujete jer ona se brine o vašem telu, psihi, nervima, zdravlju. No, šanse da je takvom doživite su tek u poslednjih 10 dana meseca, dok prvih dvadeset provedete umotani u ćebe sa čajem i knjigom u najboljem slučaju, ako to što čitate nisu stare prepiske gde poput Agate pokušavate da prokljuvite uzroke koji su doveli do zahlađenja odnosa sa partnerom.

Posao vas čeka, čini se da vas svi čekaju dok se mislima nalazite na nekom skrovitom mestu u svom umu i svetu samo vama znanom. Bojažljivost je normalna u oktobru za sve Device u smislu da niste posve sigurni šta je sledeći korak, da li ostati ili otići sa posla, kako reagovati u odnosima, šta napisati u poruci i slično. Venera je bar tu da sve možete da odložite i ublažite nekom radnjom kao digresijom i eto vas gde ne razmišljate više o G-6 kombinaciji već pišete spisak za kupovinu.

Problemi na ulici, sa komšilukom, kurirske pošiljke vam stižu jedna dnevno, ako nije isporuka gotove hrane jer vas je Venera ulenjila za kuhinjske poslove.

U ljubavi pažljivo sa sobom, preporuka je sačekati Veneru u Vagi u novembru, jer ova oktobarska i kad ne bi to – ode na razgovor o tome šta se desilo, zašto, kako je do nečega došlo, dakle puno priče kojom umarate sebe. Kraj meseca, 29. do 31. oktobra su divni dani da ih provedete sa prijateljima.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka