in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Bik

Kad god ste nervozni ili vam nije sve kako treba, a vi onda prelistavajte kataloge skupih vila, gledajte filmove sa prizorima koji momentalno bude čula i pokreću apetite koji dalje bude ambiciju. Nekada je teško živeti u svetu koji se ne vodi lepotom i uživanjem u životnim zadovoljstvima jer se možete osećati svako malo kao da vas gledaju ispod oka. Zato je oktobar mesec kada se takve stvari mogu dešavati, kada vam mogu prigovoriti da ste neradni, neozbiljni, nerealni i slično, probajte da ih stavite na “mjut” i da ne dozvolite da vas preplave ubeđivanjima koja dolaze iz njihovih egzistencijalnih strahova, spremnosti na žrtvu i neminovnost trpljenja – a koji su tako daleko od vas.

Ovaj oktobar dakle nije ni po čemu mesec sa kojim imate išta zajedničko, ni pet minuta ne biste izdržali na zajedničkoj kafi. Zato se fokusirajte na ono što u sebi imate volju da sačuvate, svoje želje i snove, svoju ugodnost daleko od namučenog sveta.

U ljubavi zato dok priželjkujete smeh i radost i onaj usputni pogled ili dodir koji podstiče maštu i budi telo kao da je proleće po sred jeseni, verovatnije je da na dejtu dobijete tri toma teške životne priče koja iscedi iz vas snagu jer osujete svaki vaš pokušaj da ih razvedrite. Zato je bolje da se družite i viđate u oktobru samo sa ljudima za koje znate da će i najgore životne situacije uvek umeti da okrenu na smeh i sprdnju, i sa kojima je život i dalje lep. Nije mesec za eksperimente i izazove… Držite se po strani da vas vodurina Škorpionska ne odnese, branite svoje cvetne livade. Da, sa jednorozima kao zaštićenom vrstom.

Ono gde vam može biti dobro jesu svadbe i drugi događaji sa trista zvanica kojih može biti sredinom meseca. Posle toga ne izlazite iz kuće.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka