in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Ribe

Slično kao i kod Jarčeva, ovo može biti mesec fantastičnih rezultata za vas jer ste uspeli da grupišete svoju snagu oko vaše volje i usmerite je u pravcu vere i vizije – tamo gde oduvek znate da ste krenuli najzaobilaznijim putevima koji postoje. Dobri i korisni razgovori su oko 24. oktobra dok nekoliko dana pre toga možete biti zabrinuti jer vam se neko ne javlja, ne odgovara, ili počinjete tada da sumnjate ali ne zadugo. Ipak je sve dobro. Fizička aktivnost vam prija pa samo krenite.

U ljubavi ćete imati čarobne trenutke oko 20. oktobra i krajem meseca dok su prvi dani oktobra kao i period oko 9. oktobra kada Venera bude imala kvadrat sa Saturnom – dani kada možete biti odbijajući drugoj strani. Kao da ste toliko tada zaronili u nešto vaše da ste postali potpuno gluvi za potrebe partnera. Dobra stvar je što vam nikada nije teško da priznate svoju grešku, ispovedanje i taj odušak koji donosi istina kojom tražite od drugoga da vas razume i oprosti, gotovo vam je slatki greh kome se često vraćate. U vezama gde toga nema, verovatno nedostaje poverenje pa se tu zato više koristite pravdanjima i izgovorima, podsećajući partnera na sve ono što sa njegove strane nije bilo fer pre tri ipo godine u aprilu.

Zdravstveno ste dobro, iako ćete brinuti tokom čitavog oktobra dok je Venera u Devici i truditi se da ispoštujete sve što je do vas. Nezadovoljstvo izgledom je normalno kada Saturn tranzitira vašim znakom, čak i da nismo poružneli, počeli lošije da se oblačimo ili vidno ostarili, osećaj da niste dovoljno privlačni može vas povremeno tištiti.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka