in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Vaga

O ne, vaša vladarka Venera 9. oktobra ulazi u Devicu. Opet u Pepeljugu sa ovog letnjeg bala koji je bio naporan, histeričan na momente, ali za pamećnje a to je jedino što računate! Pepeljuge, vreme je za sređivanje sebe, kuće, služenje svetu. Kod vas se ovaj servis uglavnom svodi na slušanje drugih, manje na fizički posao, te ćete verovatno tokom oktobra biti nezvanično intervjuer, terapeut, ispovednik, riznica svih tajni koje će vam drugi poveriti a vi ih zaboraviti ako nisu bile uzbudljive.

Vage koje sada otputuju mogu zameniti pepeljugu sa plažom i peskom u toplim krajevima, i daćemo im pet zvezdica za najpametniji potez meseca.

Mars vas neće zaobići u pogledu prehlada, pa jačajte imunitet preventivno. Njegova uloga je i ta da vam sada jača subjektivnost pa je svaki pokušaj da razumete drugu stranu (onu koja vas se lično tiče, a ne one koji vam se ispovedaju) sada nemoguća. Slušate a ništa ne čujete šta želi da vam kaže partner ili već ko, nego samo čujete ono što vam ne odgovara, ono na šta imate repliku, komentar. Kao advokat ste koji se samo vodi svojom stranom istine. Verovatno zato Vage i jesu dobri advokati.

Budite pažljivi od 5. do 15. oktobra ako idete na neke estetske zahvate, tretmane lica i slično jer možda budete alergični ili ne budete zadovoljni ishodom. Venera u Devici inače nije vreme za bilo šta estetsko osim ako se ne radi o medicinskim problemima koji već postoje i želimo da ih rešimo (čukljevi, čirevi, akne, mladeži i sl)

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka