in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Blizanci

Vama će oktobar biti kao luna park. Sa vašarske streljane na kojoj ste ispucali sve ćorke i omašili sve konzerve ali se ispraznili makar i u prazno, idete na karusel jer tamo ima muzike, mladosti, lepote, svih čari koje vas navode na dijaloge. Socijalni imperativ da se osmeh osmehom dobija, da lepa reč povuče lep osećaj i od drugih dobije još i više, dešava se od 6. do 15. oktobra. Nakon toga eto briga, nerešivih – tako će vam izgledati, mogu biti administrativne, mogu biti vezane za nešto staro što se vuče, što uporno potiskujete a ono isplivava, i što stvarno ne možete rešiti sami već vam treba pomoć stručnjaka.

Zato od 20. do 30. oktobra potražite advokata, ekonomistu, arhitektu, socijalnog radnika – bilo koju službu koja odgovara prirodi teme koja vas muči. Posavetujte se i budite spremni da platite za savet, jer Merkur u opoziciji sa Jupiterom krajem meseca to tako nalaže. Nekada se onaj koji vas može najbolje posavetovati ne nalazi u vašem telefonskom imeniku.

Ako ste se nedavno preselili ovo je doba za uređivanje, dekorisanje stana, pa je kupovina stvari za kuću moguća. Izbegavajte za to nedelju od 8. do 14. oktobra kada je Venera u lošem aspektu sa Saturnom pa kao da ste kupili sve što niste hteli, i sve pomerite za period od 19. do 25. oktobra kada će Venera imati lep trigon sa Jupiterom pa je veća šansa da ćete biti zadovoljni.

Ljubav – ako je nova sa osobom iz kraja u kome živite ili radite. Za one u vezama, partner postaje umorniji i nervozniji u drugoj polovini meseca pa imajte malo više obzira i ne uzimajte sve što kaže zdravo za gotovo, vrlo moguće da tako razdražljiv nije bio kadar da bolje sroči i bude asertivniji.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka