in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Lav

Auto može da se pokvari, put otkaže, a započeti pregovori prekinu. No, nećete odustati nego ćete silom ili milom napraviti strategiju u hodu kojom ćete sve završiti i u roku i suprotno očekivanjima mnogih. Kada verujete vi u sebe, vama podrška i nije potrebna. Već od 20. oktobra stvari se okreću u vašu korist. Posao na pomolu onima koji ga traže, iako može vam se činiti nedovoljno dobar ako ponuda stigne oko 10. oktobra a mnogo je bolje ako je oko 21. oktobra.

Problem sa muškim svetom u porodici ili na poslu, biće takođe prevaziđen nakon 12. oktobra. Čak će se utrkivati da vam pomognu, da vam se nađu. Muškarcima je ovo vreme za obnavljanje muških prijateljstava i susrete sa ekipom koju dugo nisu sreli ili nastavljanje privremeno zbog leta prekinutih rituala. Ženama više period za sentimentalne doživljaje, jer veze koje sada počnu mogu biti ozbiljne kao i muškarac koji se sada pojavljuje, ozbiljan i čvrste volje, koji zna u životu uvek šta hoće.

Neki detalj samo iz njegove prošlosti može vam biti nedoumica iz nekih konvencionalno porodičnih razloga, vaspitanja, ali ako prebrodite te izazove moguća je ozbiljna veza. Lavovima koji imaju kombinacije i usputne veze ide period strasti i iznenadnih noćnih susreta za pamćenje, ali budete li ljubomorni i u nekom smislu naporni – nestaće u vidu lastinog repa.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka