in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Ovan

Fokus je na urednosti na svim poljima. Na poslu, u ljubavi, zdravstveno. Dovesti sve u red, posebno nakon 9. oktobra do kada će vam biti muka sopstvene opuštenosti i prepuštanja da vas spontani događaji vode, da čekate na druge, da se prilagođavate. Vraćate se u svoje sedlo kad sami bez čekanja i dogovora rešavate ono što vam je na listi. Od banalnih stvari kao što je zakazivanje zubara do ozbiljnijih kao što je preduzimanje koraka u zatvaranju starih poslova i otvaranje novih. Regrutacija novih radnika ako ste vlasnik firme, a ako ste zaposleni mogu vas regrutovati moćniji na tržištu od prethodnih. Finansijski uspesi su mogući sve do juna pa svakako ovo nije vreme za odmaranje već trošenje u radu.

Kada se trošite vi ste srećni i tada vam i odnosi sa drugima budu bolji nego kada se opustite pa atrofirate kao kad nedelju dana preskočite trening. Postanete nervozni, svadljivi. Ovako je bolje. Trošite se i imaćete snage za sve što vas čeka. Cilj je možda još daleko, ali mnogo je važnije da je cilj jasan, nego da niste sigurni na koju stranu treba da krenete.

Krajem meseca vam se može učiniti da ste žrtva nepravde, ali pre nego izađete nekome na crtu proverite da možda niste sami prema sebi bili nepravedni pa da ste zato taj ishod doživeli kao niski udarac.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka