in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Rak

Oktobar vama nosi žišku da se pošibate sa svima u kući pa sa svima u kraju pa i sa celim svetom. Pa opet, ne bih vas opisala kao svadljive već rešene da ovog meseca nikoga ne tolerišete. Jednostavno, do svađa dolazi samo ako vam se budu opirali, negirali, lagali sebe ili vas, tražili izgovore, pokušavali da vas na bilo koji način demantuju. To će vas tek ubaciti u ratnički plam i onda dok ne mašu belom zastavicom nema predaje.

Možda će izgledati kao da ste preosetljivi, ali zaista je sve to samo vaša volja koja se sada ujedinila sa osećanjima pa vam lepo i kad drugima nije. Može vam se da trijumfujete poput pobedničkog tima koji slavi dok drugi moraju da vidaju rane, broje greške, kajanja i slično. Kako to i nije vaša prava priroda, oktobar doživite kao priliku za odmor od sopstvenih osećanja. Sa decom ćete biti nepopustljivi i strogi, ali tačni i ispravni oko čega se takođe možete sa partnerom sukobiti jer misli da preterujete. Deca traže više aktivnosti, probajte sa sportom i sl.

U kući svakako tišine biti neće, svi žele pažnju i pričaju u glas, preotimaju temu jedni od drugih kao u džez bendu koji neuspešno improvizuje kućnu harmoniju. To vam nikada nije problem, na to ste navikli i imate svoje mehanizme za isključivanje ili beg, ali to što neće da vas poslušaju a ne samo saslušaju – to vas sada ozbiljno može naljutiti i verovatno odatle i kreće ova oktobarska transformacija.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka