in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Jarac

Ovo može biti vrlo uspešan period za vas jer je oktobar kao po vašoj porudžbini skrojen! Volja na vrhuncu, determinisan cilj, dobra strategija, komunikacija samo poslovna i koju nalaže konvencija (ono kada se javite na poziv jer možda vam zatreba uskoro ta osoba). Sve to naročito od 12. oktobra. Do tada moguće je da još razrešavate poslovne planove, pregovore sa šefovima, roditeljima, partnerom oko odluke koju ste planirali da obelodanite svima.

Ne zaboravite na dugove, Saturn iz Riba nas sve podseća da uvek nekome za nešto dugujemo, a ne samo novac, pa dok su planete u Škorpionu obiđite groblja, upalite sveće. Održavajte red. Onda će i u vašem životu biti reda. Drugi bi da zavire u vaše emocije, da osete puls vaših želja, nemira, strahova, ljubavnih uzdaha – ali nećete im priuštiti to zadovoljstvo kao i uvek, sve dok se sve ne obistini i ne ostvari. Zbog toga će vas okolina provocirati ako joj dozvolite, ne bi li izvukla od vas neku živu reakciju i emociju. Nemate kad da im objašnjavate stvari koje su propustili da nauče o životu, jer da jesu dobro bi vas razumeli, a za trivijalne razgovore, žalbe, prepričavanja kako je na poslu ili u braku – nemate vremena. Ni potrebe, ako već nema dobitka i za vas u tome.

Rođaka iz inostranstva će vas obradovati u drugoj polovini meseca (ili jako bliska prijateljica) pa je moguće da počnete sa planiranjem puta.

Javno predstavljanje je u periodu od 5.do 21. oktobra, ako padne oko 21. oktobra dobro se pripremite, imajte spreman uvod i zaključak da ne bi “zabagovali”.

U ljubavi partner će imati uvek neku lepu reč ili šalu da vas razvedri i nasmeje. Povremeno će se ponašati kao kralj u kući bilo da ništa ne sređuje ili je organizacija sve po njegovom (njenom) ali to je ok, ako razmislite – ne ugrožava vas, a treba im povremeno priuštiti taj luksuz. Solo Jarčevima, oktobar je mesec dopisivanja, puno priče malo manje akcije.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka