in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Vodolija

Finansijska kriza i to ozbiljna. Zabrinutost je opravdana i odraz vaše odgovornosti. Ipak, srećni ste ako ste uspeli da sredite stambeno pitanje. Ako niste prilika za to traje do juna 2024. Iako je posao u oktobru i novembru ozbiljno ugrožen (traži stanje pripravnosti, danonoćni rad, pripreme, logistiku da spasete situaciju ili firmu), ipak će vam doneti garanciju za budućnost i još bolje preporuke zbog iskustva koje trenutno živite ili vas čeka uskoro.

Kraj meseca je za odmor, druženje i predah. Ali do tada vikendi i praznici kaao da ne postoje.

Ako postoje nerešene sudske stvari, i one dolaze na red ovog meseca. Pravdoljubivi ste ali niste naivni. Najbolje je da i sami iščitate propise koji vas dotiču i da zakon koristite kao preventivni narativ u komunikaciji sa rivalima. Dok se drugi budu veselili po žurkama i svadbama kada Merkur bude u Vagi od 5. do 21. oktobra, vi ćete zaroniti u papire, spise, stare i nove ugovore, brojati pare, vraćati arhive platnog prometa.

U ljubavnom životu imate podršku partnera ali to ne znači da vas povremeno neće kinjiti što mora da trpi vašu tenziju. Partner vam daje prostora i vreme, na uštrb sebe i svojih želja i zbog toga trpi pa se sveti, pa opet daje, pa trpi pa se malo sveti – što je okej.

Slobodnim Vodolijama ovo je period kada kroz posao mogu naleteti slučajno na neku staru priču koja je uvek mogla da se nastavi tamo gde je prekinuta, pa je i to moguće.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka