in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća

Škorpion

Nema većeg zaljubljenika u eklispe i sve vidove pomračenja, fatalne dogaćaje od vas, pa ću odatle i krenuti. Solarna eklipsa u Ovnu 14. oktobra na vas će uticati pre svega u sektoru posla. Mrak ili novi početak? Kako kome. A lunarna na osi Škorpion – Bik 28. oktobra u prvi plan stavlja vaš emotivni život, partnerstvo, brak. Kako će i Mars tada biti u vašem znaaku, svi su izgledi da je transformacija neminovna, i lična i zajednička, ako želite da vezu sačuvate. Morate da se suočite sa potisnutim strahovima, ili ne morate ali ćete onda kinjiti drugu stranu i na njega projektovati sve najgore, da biste u novembru kada Mars bude u Strelcu imali zašta da se kajete ili izvinjavate bude li prilike. Povedite računa da nekoga ne oterate iz svog života ko je dobar samo zato što ne ispunjava vaše zahteve.

Promenljivost u ponašanju partnera vam svakako ne prija, jer vi takvo ponašanje samo sebi dozvoljavate dok drugi moraju biti apsolutno predvidivi i strogo kontrolisani sa vaše strane, zbog čega ste zapravo i detinjasti u ljubavi.

Stvari dakle mogu biti jako dobre, ali ne bez truda, napora, priznanja. Druga verzija je vama poznata od ranije, stisnete zube, trpite, trpite, trpite dok ne prođe. Prijatelji vam mogu biti zlata vredni u ovom periodu jer ohrabruju onu vašu nežnu stranu ličnosti i primećuju detalje koje drugi ne vide. U komunikaciji sa partnerom izbegavajte bilo kakav vid manipulacije od 16.do 22. oktobra – ništa time nećete postići. Budite direktni i jasni ili ćutite, bolje je.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka