in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

BLIZANCI ♊

POSAO

Dragi Blizanci, Venera će na početku aprila ući u vaš znak i praviće trigon sa Saturnom. Pristupaćete savesno svojim obavezama i dobićete podršku za jedan kreativni projekat. Bićete u mogućnosti da steknete viši stepen kvalifikacija, što će vam otvoriti mogućnosti za uspon u karijeri. Merkur će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju posla i karijere. Mada ćete imati dobar osećaj šta vam može doneti napredak na poslu i bolji položaj, obratite posebnu pažnju na realne činjenice kako ne biste ušli u nešto što prevazilazi vaše sposobnosti i mogućnosti. Od ruke će vam ići sve gde je potrebno da pokažete svoju kreativnost. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i otvoriće vam mogućnost da dobijete subvencije ili da prikupite veći budžet koji bi vam omogućio da pokrenete važan projekat. U slučaju da je neophodno da se zadužite, dobićete kredit pod povoljnim uslovima i to će vam se isplatiti.

Na putu će vam stajati tajni neprijatelji koje vam donosi kvadrat Marsa sa Uranom. Moguće su neočekivane teškoće već na startu velikih projekata. Izbegavajte rizične poteze. Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom, što će vam doneti koristi od saradnje sa obrazovnim ustanovama i inostranim partnerima. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite IT sektorom, trgovinom energetskim resursima ili ako ste po profesiji inženjer ili profesor. Sredinom aprila Sunce pravi kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će se nepovoljno odraziti na vaš platni promet i saradničke odnose. Imaćete otežanu saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg. Na teškoće ćete nailaziti i u javnim odnosima. U trećoj dekadi aprila nailazićete na zamke konkurencije i spletke tajnih neprijatelja, što vam donosi konjunkcija Sunca sa Uranom. Izbegavajte nove investicije. Nezaposleni Blizanci će zahvaljujući svojim veštinama i istrajnom angažovanju, dobiti posao u IT sektoru, a imaće mogućnost i da se zaposle tamo gde se traži njihovo stručno znanje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi aprila motivisaće vas da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom u cilju boljeg zbližavanja i ostvarivanja više međusobnog sklada. Najviše uspeha ćete imati ako se potrudite da dodate nešto u zajednički budžet i investirate u ono što vam je neophodno na materijalnom planu ili u zajedničkom domu. Druga polovina aprila vam donosi napetosti u vezi zbog kvadrata Sunca i Merkura sa Jupiterom. Biće vam teško da postignete dogovore i nailazićete na sukobe zbog različitih stavova. Oboje ćete isticati svoje potrebe u vezi, a manje ćete imati strpljenja za potrebe onog drugog. To može dovesti i do prolaznih prepirki. Krajem meseca ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom donosi vam poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i sa kojom ćete ubrzo nakon upoznavanja ući u intimne odnose. Ovaj odnos će se pokazati komplikovanim jer ćete i vi i vaš novi partner imati tajne jedno pred drugim i dogodiće se sa obe strane nekorektni potezi koji će negativno uticati na međusobno poverenje. Osim intimnih odnosa koji će oboma prijati i biti temelj vaše veze, nešto više nećete uspeti da postignete. Stariji Blizanci će se igrati igre mačke i miša sa osobom koja će ih neodoljivo privući, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Kako pomislite da ste uspeli da se dovoljno zbližite, iskrsnuće problemi i nesuglasice. To će onemogućiti ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila činiće vas veoma osetljivim na stresne okolnosti, što može dovesti do psihosomatskih smetnji ali i do neurotičnih tendencija, pa čak i nervnog sloma. Važno je da preventivno delujete i da se udaljite što je više moguće od izvora stresa. Poboljšanje će vam doći kroz više kretanja i kroz svakodnevne fizičke vežbe. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i proteina. Mešano povrće sa pirinčem, ječmom ili heljdom možete konzumirati svakodnevno. Naročito će vam prijati spanać, grašak, varivo od šargarepe, zelena salata i mladi luk. Od voća jedite jagode, urme, sušene smokve i banane. Ribu jedite često. Izbegavajte brzu hranu. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

4, 15, 18, 20, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO