in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

STRELAC ♐

POSAO

Dragi Strelčevi, Venera početkom aprila ulazi u znak Blizanaca i pravi trigon sa Saturnom. Započećete pregovore u vezi velikog i dugoročnog projekta koji bi trebalo da vam donese više posla i stabilnu zaradu. U izgledu je i poboljšanje odnosa sa dugogodišnjim poslovnim partnerima od kojih ćete imati pomoć i podršku u ostvarivanju planiranih ciljeva. Sa jednom ženom na položaju koja se bavi javnim poslom započećete uspešno i obostrano korisno partnerstvo. Doneće vam važne informacije koje ćete moći da iskoristite kako biste ostvarili napredak u karijeri. Konjunkcija Merkura sa Neptunom vas upozorava da se bolje organizujete u završnim fazama planiranih radnih zadataka jer ćete na ovom polju gubiti potreban fokus. Nećete imati dobru koncentraciju i neki rokovi ćer kasniti. S druge strane, imaćete dobar osećaj za trgovinu hemijskim sredstvima za čišćenje domaćinstva.

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom 5. aprila pozitivno će uticati na porast vaših finansija. Doneće vam dobar osećaj za investicije. Uložićete novac u poslove koji će vam doneti veliki profit. Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti trigon sa Saturnom. Ovo će vam donetu uspeh ako se bavite radom sa decom i mladima, ako ste zaposleni u prosveti ili ako je vaš posao povezan sa oblastima zabave, ugostiteljstva ili se bavite nekim vidom dizajna uz pomoć visoko tehnoloških dostignuća. Započećete nove pregovore i pokrenućete jedan veliki projekat iz oblasti trgovine, IT poslova ili komunikacija. Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate rizične poslove i investicije jer vam preti opasnost od gubitaka. U trećoj dekadi aprila nailazićete na teškoće u pokušajima da dogovorite podršku za velike poslovne projekte. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima saobraćaja, trgovine, ugostiteljstva i javnosti. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju i mogu vam doneti dobru zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku aprila doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vodićete važne i ozbiljne razgovore o zajedničkim planovima. Vašem partneru ćete se poveravati i on će vas podržati. Obratite više pažnje na dešavanja u porodičnim odnosima jer ćete imati drugačiju sliku od realne, što može dovesti do prolaznih nesporazuma. Merkur će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Venerom i Marsom. Pojačaće se vaše strasti i imaćete više intimnih trenutaka sa voljenom osobom, što će pojačati vašu bliskost. Unećete u vaš odnos više zabave, pa ćete se više kretati, izlaziti, posećivati razna mesta za zabavu. Svakodnevno ćete uživati u razgovorima o ozbiljnim i zabavnim temama.

Ako ste slobodni:

Početkom aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete naći mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vas privući svojim izgledom i intelektom. Jedno drugo ćete odlično razumeti i već od samog početka ćete imati odličnu komunikaciju. Sredinom meseca će doći do buđenja obostranih emocija i postajaćete sve bliži jedno drugom. Ubrzo ćete započeti vezu koja će se pokazati skladnom u budućnosti i koja ima izgleda da bude ozbiljna i da traje dugo. Bićete ispunjeni srećom. Nešto stariji Strelci će uspeti da privuku pažnju osobe u koju su duže vreme zaljubljeni i počeće da se češće viđaju sa njom, zajedno izlaze i vode duge i inspirativne razgovore. U drugoj polovini aprila ćete ući u vezu i intimne odnose.

ZDRAVLJE

Potrebna vam je svakodnevna šetnja u prirodi gde je vazduh čist kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno i u dobroj formi. Vašem organizmu je neophodno mnogo kiseonika i kretanja. Bićete u dobroj kondiciji ali je neophodno da se bavite fizičkim vežbama. Koristilo bi vam da idete u teretanu ili na plivanje. Redovno se odmarajte i ne preterujete ni u čemu. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu kao i materije koje izbacuju toksine iz organizma. Jedite što više povrća kao što su zelena salata, cvekla, šargarepa, celer, keleraba, špargla, brokoli i grašak. Od voća jedite jagode, urme, mandarine, banane i kivi. Ribu jedite što češće, a sireve i hleb umereno. Umanjite unos šećera.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 16, 20, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO