in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

DEVICA ♍

POSAO

Drage Device, Venera će početkom aprila ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere, odakle će praviti trigon sa Saturnom. Bićete u mogućnosti da ostvarite stabilne odnose sa radnim kolegama, a klijenti i mušterije će vam ukazati poverenje tako što će više nego obično tražiti vaše usluge ili će kupovati robu koju prodajete. Najviše uspeha ćete ostvariti ako se bavite raznim uslugama, kao i oblastima lepote, dizajna i zabave. Merkur će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju javnosti i partnerstva, što vas upozorava da na ove oblasti posebno obratite pažnju. Potrebno će biti da dobro procenite kako da pokrenete jedan posao na polju javnosti i sa kojim poslovnim partnerom da sklopite novi ugovor. Nećete sasvim jasno sagledavati situaciju, zbog čega može da dođe i do neostvarenih planova. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam povoljne mogućnosti i potrebna sredstva za pokretanje novih projekata na polju kreativnosti, zabave, ugostiteljstva, kao i u radu sa decom i mladina, koji bi vam mogli doneti veliku zaradu i uspon u karijeri.

Mars će praviti kvadrat sa Uranom 7. aprila. Doći će do iznenadnih zastoja u poslovima sa inostranstvom, što će vam naneti štetu ako se bavite transportom, turizmom ili trgovinom robom iz uvoza. Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna odakle će praviti sekstil sa Saturnom, pa ćete biti u mogućnosti da poboljšate i stabilizujete platni promet, kao i da se bolje organizujete u rešavanju važnih finansijskih pitanja. Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate rizične poslovne i finansijske poteze jer biste lako mogli da se nađete na gubitku. Treća dekada aprila doneće vam nove teškoće koje će usporiti realizaciju planiranih ciljeva. Izostaće podrška koju očekujete. Nezaposlene Device će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, ugostiteljstva i zabave, kao i u oblastima prava. Možete dobiti privremeni posao u uslugama marketinga i trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi aprila može uneti nejasnoće u komunikaciji sa voljenom osobom. Biće potrebno da razjasnite ono što vam bude delovalo nejasno, kako biste izbegli da dođe do nesporazuma. S druge strane, u nekim stvarima ćete se intuitivno razumeti sa partnerom, neće vam trebati reči. U drugoj polovini aprila nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova i ulaganja zajedničkih finansija. Biće vam potrebno više zabave i intimnih zajedničkih trenutaka ali nećete uspeti da se uskladite po tom pitanju. Tek krajem meseca će doći do poboljšanja u vezi jer ćete naći više vremena da se posvetite jedno drugom. U međuvremenu, izbegavajte svađe.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi aprila doneće vam poznanstvo sa osobom koja je praktične prirode, dobrostojeća materijalno i finansijski i koja će nastupiti prema vama sa ozbiljnim namerama. U početku ćete biti oduševljeni jer ćete se jedno drugom veoma dopasti i doći će do obostrane zaljubljenosti. Ubrzo će vam zasmetati činjenica da vaša nova simpatija sve gleda kroz novac i materijalnu sferu. To može dovesti do brzog zahlađenja. Nešto starije Device će se osećati iskorišćenim od strane osobe koja im se dopada i za koju će uvideti nakon nekoliko sličnih situacija, da se javlja i postaje otvorena na blizak odnos samo kad joj nešto treba. Odustaćete od takvog odnosa.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila činiće vas osetljivim na stres i osećaćete povišenu nervnu napetost. Moguće su i povrede u predelu zglobova. Možete uganuti skočni zglob na nozi ili se okliznuti i nezgodno pasti. Pažljivo rukujte alatom. Bićete podložni upali grla, kao i povremenoj glavobolji. Potrebno vam je više psihofizičke relaksacije. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina. Jedite što više voća, posebno južnog, kao što su kivi, mandarine, ananas i avokado. Pijte ceđene sokove od limuna i pomorandže. Od povrća jedite cveklu, mladi luk, zelenu salatu i spanać. Prijaće vam orasi, smokva, urma i semenke lana. Hleb, meso i mlečne proizvode uzimajte umereno.

SREĆNI BROJEVI

4, 7, 11, 15, 25

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO